26-12-11

For my little one...

Hey my little girl...

... een heel tijdje geleden hè dat ik je nog eens schreef! Maar wij tweeën weten wel beter. Ik heb elke dag ontelbare gesprekjes met je.  En ik kom nog vaak de lieve berichtjes lezen van je allertrouwste blogfans.  Je avonturen in het ziekenhuis lees ik niet zo vaak. Het doet zo'n pijn. Heel soms doe ik het toch... steeds met een lach en een traan. Meid, ik mis je zo enorm hard. Ik kreeg vandaag een mooie tekening van Nette. En ons 3 namen prijkten er mooi op. Ja meisje... jouw naam hoor ik nog heel vaak. Maja heeft het de laatste tijd ook veel over jou. Je had er gewoon nog moeten zijn... maar die keus hebben we spijtig genoeg ni hè. Daarom zetten we onze struggle maar voort... proberen er wat van te maken... als jij de kracht en de moed vond om zo kranig te vechten voor je leventje, moet ik dat ook kunnen!

Deze dagen zijn... Bah! Ik zal blij zijn dat ze voorbij zijn.  Het is veel te lang donker, het regent,  ... Tja gewoon... Bah!

Maar we sleuren ons er wel weer doorheen. Er is altijd dat kleine sterretje dat schittert en me steeds op weg helpt. Miss you so much... Ik zou  zo graag die kleine armpjes nog eens rond mij voelen... Kom je me nog eens bezoeken in mijn dromen lieve schat!

Love you little one... dikke knuffel en 1001 kusjes...

mama XXX

21:12 Gepost door Nora | Permalink | Commentaren (33) |  Facebook |