22-04-10

stamcellen met hindernis...

Hallo allemaal,

Hier ben ik dan. En tot mijn spijt moet ik zeggen dat ik nog steeds in Leuven ben.  Het is een lange dag geweest en ik ben een beetje groggy.

Vanmorgen zijn we al heel vroeg vertrokken. We moesten er immers al om 7 u zijn. Tegen 8u reden ze me de ok al binnen voor het plaatsen van een diepte catheter in mijn nek.  Ondanks dat ik al veel te veel de ok binnen gereden ben, ben ik toch nog altijd bang.  Ik houd me flink, maar toen mama mijn op de ok tafel legde, kwamen de traantjes. Gelukkig mocht mama zoals steeds bij me blijven tot mijn oogjes dicht vielen. Voor ik het wist stonden mama en papa alweer aan mijn bed op de recovery. Da draadje aan mijnen hals is VERSCHRIKKELIJK ambetant. En nu moet hij nog blijven zitten tot morgen ook!

Soit... de catheter zat er dan wel in , maar de stamcellen arriveerden pas om 14 u. Dus nog een paar lange uren wachten. Het toedienen van de stamcellen was ook geen lachertje. Ik moest braken en voelde me rotslecht en misselijk. Ik had tijdens de toediening slaapmedicatie gekregen en aanvankelijk ging het goed en sliep ik als een roosje, maar bij het toedienen van het 2de zakje werd ik terug wakker van de misselijkheid.  Normaal moest ik 4 zakjes krijgen, maar de dokter belistte om te stoppen.  Ik zou anders op een te korte tijd te veel vocht binnen krijgen.  Achteraf bleek er in mij urine ook nog bloed te zitten. Al een geluk dat ze het volledige pakket ni ineens toegediend hebben.  Dit zou eveneens een nevenwerking zijn van het bewaarproduct dat toegevoegd werd aan mijn stamcellen.

Morgen om 10u krijg ik de 2 overige zakjes. Hopelijk vlot het een beetje en ga ik ni te veel last hebben van de bijwerkingen. Nu moet ik eerst da bloed nog uit mijn urine zien te krijgen. Dat wordt dus een nachtje spoelen.

Ik wou dat het al morgen was... al was het alleen maar om van da stom, irritant draadje in mijne nek vanaf te zijn.

tot morgen en hopelijk met beter nieuws!

19:07 Gepost door Nora in Algemeen | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Commentaren

Mopke Lieve schat,
bij het lezen van dit alles krijg ik ineens ook wat rare kriebels in mijn buik, potverdorie toch dat stomme draadje en dan nog misselijk ook.
Je weet wel dat we superhard aan je denken en je vriendjes van je klasje vinden je raambezoekje geweldig.
Nog even en het is al morgen hoor!!!
Extra dikke knufs van ons

Gepost door: Debby en co | 22-04-10

Reageren op dit commentaar

Lieve Nora Weet je, jij verdient een dikke pluim omdat je zo dapper bent ,nog even volhouden en die verschrikkelijke draad is foetsie .We denken aan je Nora !! Dikke knuffel Chris en Co

Gepost door: Nitor Chris | 22-04-10

Reageren op dit commentaar

Toveren Als wij konden toveren, toverden we de klok een paar uurtjes verder en was het nu dus al morgen!
Jammer hé dat we dat niet kunnen!
We duimen dan maar dat je een beetje kan slapen met dat vervelend buisje en voor je het weet, is het er alweer uit.
Nog even volhouden, wij weten dat je dat kan!

Dikke kus
Lieze, Kaat en de mama

Gepost door: Lieze | 22-04-10

Reageren op dit commentaar

Ik vraag tita-tovenaar om de klok een paar uurtjes verder te draaien, en hop, het is morgen!
Hij maakt ook een "aarbezie" klaar om niet meer misselijk te zijn. En die "slang" in jouw nek daar zoekt hij wel iest voor.

Dikke kussen Ilaria met de groetjes van tita en tika!

Gepost door: ilaria | 22-04-10

Reageren op dit commentaar

Floep... Het is vrijdag!!! Als we da maar eens konden hè!!! Dan zou voor deze keer de tijd nogal vliegen ze! Eigenlijk is het voor iedereen beter da het morgen is, want dan is het weekend en het belooft eentje met mooi weer te worden!!! Dus, proberen goe te slapen deze nacht en morgen halen we onze turboduimen boven om de nevenwerkingen weg te werken!

Véééél liefs van ons allemaal:
Jurgen, Nancy, Erline, Amelie en Lennert xxxxx

Gepost door: Nancy Dumon | 22-04-10

Reageren op dit commentaar

Liefste Nora, bah, bah, wat een rotdag. Gelukkig is hij bijna voorbij en voel je je morgen vast al weer een heel stuk beter!!!!!!! We sturen wat vitamientjes jou kant op hé .... vangen!!!!

Gepost door: De Wouterkes | 22-04-10

Reageren op dit commentaar

Lieve lieve Nora, verdorie toch, zo ziek en dan nog met zo'n stom draadje.
We denken heel veel aan jullie en hopen dat het heeeeeeeeel vlug morgenavond is en dat je morgen niet meer zo ziek zal zijn.

Veel dikke knuffels en zoentjes,
en we hopen dat je vlug weer aan ons klasraampje komt piepen,
Janne

Gepost door: Ilse | 22-04-10

Reageren op dit commentaar

hocus*pocus*pats!!! Lieve dappere Nora,
wat moeten we hier toch weer op zeggen? potverdorie? mag dat? ja denk ik e!!!
ik heb ook al super hard gezocht naar mijn toverstaf, en kijk, het is al bijna morgen!
ik heb ook wat toverpoeder genomen en doe mijn best om ervoor te zorgen dat je morgen niet zo ziek bent van al die producten!
wij denken aan jou e superheldin!

groetjes Nele

Gepost door: Nele | 22-04-10

Reageren op dit commentaar

Dag men lief engeltje en lief zusje, Nondedomme toch, dit hadden we nu eigelijk niet verwacht zulle!! Wat hebben we al veel gevloekt de laatste jaren hé meid, maar elke keer laat je ons weer versteld staan hoe goed je kan vechten. Deze keer gaat weer niet anders zijn, je moet nog zo veel leuke dingen gaan beleven in dat kleine grote leventje van je! Zeg tegen de mama dat ze een grote pluim op haar hoed moet zetten want de grote zus is enorm trots hoe zij dit allemaal draagt!
Lief klein groot zusje, ga dapper door, je bent ook onze super heldin!!!!! Een tip: Blijf je wel goed eten meid want anders schiet er van mijn zusje niet veel meer over. De zomer komt eraan en je weet, dan is het in Nederland weer bbq tijd, hopelijk kunnen we dan allemaal wat bijtanken!!! Een hele dikke knuffel voor jullie beiden.

Gepost door: tante Ilse, nonkel Jos en June | 23-04-10

Reageren op dit commentaar

Hou vol dapper meiske!... Om dit te lezen is 'n flinke tegenvaller...zeker die misselijkheid erbij voor je & hopelijk is dit vlug voorbij!
Als ik kon toveren Nora,was je direct gezond & vrolijk thuis bij mama & waren al die rotbeestjes voorgoed verdwenen!
Je bent samen met mama ontzettend dapper & sterk...veel bewondering voor jullie allebei!
Hopelijk is 't vlug morgen voor je,gaan die 2 zakjes zonder problemen heel veel goeds doen voor je & ben je gauw weer thuis...

Alle duimen van iedereen weer omhoog voor jou & we vechten in onze gedachten met je mee!!!

Groeten Micky

Gepost door: Micky | 23-04-10

Reageren op dit commentaar

Zoveel moed Hallo kleine Nora,

Ik volg je al een tijdje en schrik ervan hoe sterk je wel bent. Wat je allemaal moet doorstaan en nog zo klein! Maar hou de moed erin en zoals ik kan lezen ben je een vechtertje en zal hopelijk voor jou snel de zon schijnen!! Ik duim alvast mee voor jou en kom nu en dan piepen op jouw mooie blog!

Dikke knuffel,
Igna X

Gepost door: Igna | 23-04-10

Reageren op dit commentaar

Lieve Nora,

Zo ziek terwijl het zonnetje zo schijnt... dat is echt niet leuk! Volhouden, meidje... wij duimen mee voor heel vlug beterschap!

Groetjes,
Rune en co

Gepost door: Katrien | 23-04-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.