08-01-10

Geen nieuws... goed nieuws... :-)

Hallo allemaal,

Das lang geleden hè!  Maar zoals jullie waarschijnlijk al wel vermoedden was het ontbreken van vers blognieuws een goei teken.  Inderdaad... ik heb een super kerstvakantie achter de rug en deze week ben ik intens aan het genieten van een weekje school. Ik voel me echt reuzegoed.  Nu ga ik nog genieten van mijn weekendje, want maandag start ik weer met chemo. Deze keer weten we niet goed wat te verwachten, want het zal een andere chemo zijn dan diegene die ik al gehad heb. Maar mijn batterijkes zijn keigoe opgeladen en heb terug heel wat energie en een verse portie moed verzameld om er weer in te vliegen. Dat die stomme "K"-cellen maar opppassen!!! Here comes... NORA!!!

Wat ik héél zeker nog wil vermelden, is... dank je wel berevriendjes uit de beertjesklas allemaal... jullie staan altijd voor me klaar! Jullie zijn gewoon super, de max!        Ik ben de laatste dag van het jaar trouwens nog naar de film van de kabouterbaby gaan kijken in de cinema, met de filmtickets die ik van mijn berevriendjes gekregen heb. Ik heb er héél erg van genoten. Ne goeie grote pot popcorn tussen Maja en mij in en ne lekkere fanta erbij... nee, nee... dat kon ni meer stuk! En weet je wie er nog was... onze juf! Die vond het ook een hele mooie film. 

Hier volgen nog een paar foto's van de voorbije weken, dan kunnen jullie een beetje meegenieten...

1

7

12 (2)

9 (2)

5 (2)

19

41

49

52 (2)

Foto335

Foto346

Foto348

Foto363

Foto383

Foto386

Foto385

54 (2)

55

Tot binnenkort!

Ik wil vast en zeker alle bloglezertjes héél erg bedanken voor hun steun en medeleven en jullie allemaal een bijzonder Nieuwjaar toewensen!

Dikke knuffel,

Nora X

10:16 Gepost door Nora in Algemeen | Permalink | Commentaren (16) |  Facebook |

Commentaren

Hoi Nora, Maja mama en papa
We willen jullie ook de beste wensen geven voor het nieuwe jaar.
Het is fijn te lezen dat je je super voelt en ik denk ook dat je een leuke vakantie hebt gehad zo te zien aan de foto's

Vele groetjes,
Daniel,Tinne,Camie en Lowie

Gepost door: daniel,tinne en camie | 08-01-10

Reageren op dit commentaar

Hoi allemaal,
Zo te zien hebben jullie echt wel een toffe week achter de rug.Geniet nog van je weekendje en ga er maandag met volle moed tegen aan. Al onze duimen staan omhoog.
dikke knuffels van iederen van't pleintje

Gepost door: pleintje | 08-01-10

Reageren op dit commentaar

Happy new year! Da ziet er allemaal super uit op de fotootjes!
Nog goe ravotten in de sneeuw dit weekend en dan maandag vol goede moed terug ten strijde!
Toedeloe Nora the winner!

dikke kus van ons allemaal!

Jurgen, Nancy, Erline, Amelie en Lennert

Gepost door: Nancy Dumon | 08-01-10

Reageren op dit commentaar

Mopke, nu ga ik eens iets doen waar ik al lang goesting voor heb...POTVERDORIE, die stoute beestjes vliegen in de hoek van de berenklas, zonder pardon en ze blijven er!!!
Een klein wensje volstaat he mopke!!!
Onze duimen zijn na de kerstvakantie helemaal uitgerust...
De beertjes en je juf

Gepost door: debby | 08-01-10

Reageren op dit commentaar

toppie Nora en familie,
ik moet jullie bekennen dat ik stiekem elke dag even kom checken hoe het met jullie gaat... Er zijn weinig mensen die ik zo bewonder als jullie! En nu ik het verslag en de foto's van de kerstvakantie zie, krijg ik het helemaal warm vanbinnen... En weet je waar ik ook trots op ben? (net als jullie trouwens) Op die superjuffen Debby en Els (en ook nog juf Jo)! Ook voor hen doe ik mijn petje af. Knap hoe jullie samen zoeken om er het allerbeste van te maken!

dikke knuffel,
juf Sophie

Gepost door: Sophie | 08-01-10

Reageren op dit commentaar

Hoipiepeloi Wat een leuke foto's!
Koekjes bakken met de juf, schilderen, gekke bekken trekken, driekoningen zingen, sleeën,...
SUPER!
Je hebt er duidelijk van genoten en het werd wel tijd dat je dat nog eens mocht en kon doen hé!!!
Ook op school zal je wel genoten hebben, ons Lieze was in elk geval in de wolken dat je een hele week op school was, genieten...
Nog twee dagjes genieten van de sneeuw en dan vlieg je er terug in. Wij gaan keihard aan je denken en zo hopelijk mee de stoute beestjes verjagen!!!

Groetje en een knuffel
Katrien

Gepost door: Lieze haar mama | 08-01-10

Reageren op dit commentaar

Hey Nora en familie, Wat hebben jullie er van genoten, goed zo. En nu op naar de berg, ten strijd tegen de slechte beestjes. Ze zullen niet weten wat ze meemaken, die Nora is een straffe hoor.
Ons kaarsjes gaan branden hoor,
Gemma( oma van Liesje)

Gepost door: Korthoudt Gemma | 09-01-10

Reageren op dit commentaar

Hoera Een superkerstvakantie, wat ben ik blij voor jullie! Ik hoop dat jullie allemaal genoeg energie hebben opgedaan om de volgende strijd aan te pakken en wens jullie er heel veel succes mee! PS tot maandag, Maja :)

Gepost door: Vine | 09-01-10

Reageren op dit commentaar

Lieve Nora Eerst en vooral onze allerbeste wensen voor het nieuwe jaar . De kerstvakantie heeft jullie allemaal goed gedaan , jullie hadden het dan ook dubbel en dik verdiend .Geniet nog van een sneeuwvol weekend en tegen maandag met goede moed er tegen aan .Wij blijven aan jullie denken en ook onze duimen zijn van de partij .
Veel groetjes en een dikke knuffel van Chris en Co

Gepost door: Chris Nitor | 09-01-10

Reageren op dit commentaar

Deze week was er geen "gezeur" om naar school te gaan want haar maatje was in het klasje! Het doet iedereen deugd, lieve Nora, om jouw terug te zien en te weten dat je zoveel van je vakantie en je weekje school genoten hebt. En morgen gaan we er met z'n allen weer tegen aan, die K-cellen gaan niet weten wat hen overkomt!

Dikke kus
Ilaria, Tinne en Ian

Gepost door: Ilaria | 10-01-10

Reageren op dit commentaar

pieper de pieper de piep hoe koud het ook is, onze duimen zijn al opgewarmd voor morgen! ze hebben het nu een poosje rustig aan kunnen doen maar zijn er weer helemaal klaar voor !
jij hebt het duidelijk niet rustig aan gedaan, en zo moet dat ! kindjes van 4 jaar moeten ravotten in de sneeuw, koekjes bakken, go-cart rijden op de dijk en ga zo maar door ! de foto's hierboven laten zien dat jij de voorbije periode die leuke dingen allemaal hebt kunnen doen !! dat is zooo SUPER ! jullie zullen allemaal wel echt genoten hebben van de laatste dagen van 2009 en ik hoop dat jullie dat in 2010 nog veeeeel meer kunnen doen !!
groetjes Nele
toi toi toi voor morgen!

Gepost door: Nele | 10-01-10

Reageren op dit commentaar

dag kleine prinses Extra Kempen steun vanuit Retie.

Groetjes Martine

Gepost door: siel* | 10-01-10

Reageren op dit commentaar

succes Nora,

Alle succes en goeie moed volgende weken. Ook voor je papa en mama.
Ondanks dat we niet jullie in Leuven zijn, denken we toch veel aan jullie.

Stijn & Renilde (papa & mama van Esther)
Judith, Nathan, Esther & Mirjam

Gepost door: Stijn | 11-01-10

Reageren op dit commentaar

duimen omhoog!!! liefste Nora

goed dat je berenbatterijtjes zijn opgeladen om weer als een dappere prinses te gaan vechten tegen die stomme K cellen!!!
wij wensen je heel veel vechtlust toe (die K cellen mag je wel een flinke mep geven hoor!)en we hopen/duimen dat je snel weer thuis kan zijn!
want ook in 2010 ... oost west thuis best!!!

dikke X
van Bergakker 1
Felix, Oscar, Katrien en Stijn

Gepost door: fam Ennekens | 11-01-10

Reageren op dit commentaar

lieve nora we wensen jullie het allerbeste voor het nieuwe jaar je heb echt wel genoten tijdens de vakantie het zal je enorm deugd gedaan hebben zo te zien op de foto's en nu met veel moed en de goede zorgen van je mama en papa en je zusje er voor gaan we zullen zeker duimen dikke knuffel en dikke kussen

Gepost door: ingrid | 11-01-10

Reageren op dit commentaar

Lieve Nora, Ik had al veel over je gehoord van Katleen en nu heb ik je eens rond zien huppelen in Leuven. Je bent een dapper prinsesje en met je vrolijke lach laat je vele harten smelten. Ik wens jou, je zus, papa en mama een mooi 2010 toe en onze duimen gaan ook voor jou omhoog!
Vele groetjes,
Gieke

Gepost door: Gieke | 12-01-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.