12-11-09

Nog steeds geen stamcelcollectie...

Halokes allemaal,

Hier ben ik dan na een klein dagje Leuven. Vanmorgen al héél vroeg mijn bed uit èn met ne reuzegrote honger. Mocht ik toch wel ni eten zekers. Ik was hier eerst héél verdrietig om, maar heb me dan maar herpakt en op mijn tanden gebeten. Mama en papa vonden dit superflink van mij. De reden dat ik ni mocht eten was omwille van het feit dat ze een liescatheter moeten steken voor de collectie (een operatieve ingreep dus nuchter blijven was de boodschap).

Om 8u30 kwamen we, na de file getrotseerd te hebben, aan in GHB. Het was er nog heerlijk rustig.  Eerst werd ik aangeprikt en moest ik weer een beetje bloed afgeven ter controle. Vooral om te zien of de CD34 in mijn bloed hoog genoeg stond om te collecteren.  Daar moesten we dus even op wachten. Na een klein uurtje bleek dat ik nog plaatjes bij moest hebben. Om een operatieve ingreep uit te voeren, moet ik er 50 000 hebben en die had ik ni. Dus de plaatjes werden besteld en weer een uurtje later waren ze aan het lopen.  Ondertussen arriveerden ook Jens, zijn zusje Merel en de mama. Die zie ik altijd graag komen. En nee... niet alleen voor de snoepjes;-)  We genieten heel erg van hun gezelschap. Ik heb zelfs met Jens, Merel en papa een spelletje gespeeld, terwijl de mama's aan het kletsen waren.

Ondertussen kwam ook de dokter melden dat mijn CD34 nog steeds niet het nodige aantal bereikt heeft om goed te kunnen collecteren.  De waarde staat op 1600 en eigenlijk zou dit op 10 000 moeten staan. De wanhoop slaat weer effe toe.  De dokter zegt dat dit zeer snel kan veranderen. We hopen, maar rekenen er precies ni op. Ze zei immers dat het heel reëel was dat ik dat aantal niet zou halen... pffff.... Vandaag moet ik een extra dosis neupogen krijgen om de kans iets te vergroten.  Mama vroeg of ik mijn eerste dosis niet in het ziekenhuis mocht krijgen via een infuusje. Ik zie al zo op tegen die ene prik. Laat staan dat ik er zo 2 moet krijgen. En ja hoor, na de plaatjes mocht ik de neupogen via infuus krijgen.  Ik moet vanavond nog wel een dosis krijgen met het spuitje, maar das er dan toch maar één en geen twee.  Het mag wel pas om 21u, dus da wordt lekker lang opblijven vandaag.  Als ik maar ni op de zetel in slaap val.  Want wakker gemaakt worden voor een spuitje!!!... er zijn leukere dingen.

We zijn benieuwd voor morgen. Weer vroeg uit de veren en hopen op een goeie vangst.

Ik houd jullie op de hoogte.

Dikke knuffel,

Nora X

17:50 Gepost door Nora in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Hoi Piepeloi de grote mensen zijn toch ook gek e, meestal zeggen ze : je moet goed ontbijten en nu mag het ineens niet , het is dan ook niet gek dat je daar verdrietig van wordt! Wel knap van je dat je er zo snel weer door geraakt bent :-)
vandaag mag je extra lang opblijven, dat is ook wel eens een keertje fijn e !!! Als je dan morgenvroeg nog moe bent dut je in de auto maar verder ...
en ik ? ik duim morgen gewoon verder!!! stijgen zullen ze, alle plaatjes, de cd34,...

groetjes Nele

Gepost door: Nele | 12-11-09

Reageren op dit commentaar

Noraatje, wij duimen mee!
Al dat geprik is niet leuk, hopelijk valt het morgen mee!
Wij denken aan je!
liefs,
Sofie, Luc, Lina, Merlijn en Klaas

Gepost door: Sofie, Luc en de kindjes | 12-11-09

Reageren op dit commentaar

Mopke, In je klasje hebben we vandaag het duimenlied gezongen en we gooiden kusjes richting Leuven ...we vinden je allemaal een superflinke beer
Dikke berenknufs van je vriendjes

Gepost door: debby | 12-11-09

Reageren op dit commentaar

Hup Nora Hup, de supersclub van Oud-Turnhout is weer in volle duim-aktie geschoten hoor! Veel succes morgen en groetjes aan Maja!!

Thiebe, Maaren, Nico en Hilde

Gepost door: De Wouterkes | 12-11-09

Reageren op dit commentaar

Hopelijk goed gelukt ! Lieve Nora
We hebben vandaag een kaarsje gebrand speciaal voor jou. Hopelijk is de stamcelcollectie goed gelukt ! Loesje vond jouw zangoptreden echt super ! Tot snel in onze superleuke berenklas !

Dikke knuffel van Loes !

Gepost door: Loes en haar mama | 12-11-09

Reageren op dit commentaar

Lief Beertje Het duimenlied zal vast en zeker helpen vandaag.
Onze duimen staan alvast hoog in de lucht!!!
Spijtig dat ik dat liedje niet ken anders kon ik meezingen met al die lieve beertjes van de klas .
Alvast een dikke knuffel voor een superrrrrrrr flinke Nora , en vele groetjes aan jullie allemaal
Chris en Co

Gepost door: Chris Nitor | 13-11-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.