07-11-09

I'm feeling better... at last...

Hello, hello,

Het is ikke... eindelijk hè! En ik voel me toch terug een beteke beter.  Het heeft lang genoeg geduurd, da miserabel gevoel. 

Gisterenmorgend zijn we goed op tijd naar Turnhout vertrokken voor die supervenijnige vingerprik... oh wat haat ik dat. Dan brul ik alles bijeen.  Maar ik moet wel zeggen... het gaat daar supersnel. Binnen de 5 min hebben we de bloedresultaten al.  En ze waren ni goed. Plaatjes weer extreem laag, 7000 en hemoglobine ook onder de 8.0. Da betekende dus een rit Turnhout - Leuven en de dag doorbrengen op dagzaal. Mijn witte zijn eindelijk aan een zeer langzame stijging begonnen.  Ze waren van 700 naar 900 gestegen.  Maandag moet ik terug een bloedcontrole laten doen. Als mijn witte dan op 4000 zitten, gaan ze aan de stamcollectie beginnen. Ik heb dus een weekendje gekregen om te bekomen en stillekes terug wat aan te sterken. En daar ga ik dan ook mijn uiterste best voor doen.

Mijn dagje dagzaal is uiteindelijk wel meegevallen. Aanvakelijk zat er ni veel fut in mij, maar naarmate de dag vorderde en het bloed er stilaan in liep, voelde ik me steeds beter. Ik vond het ook reuzefijn dat Jens en zijn grote zus Eline er waren. Daar heb ik heel fijn mee gespeeld. Op laatst hebben we met ons drietjes nog een lekker ijsje gesmuld. Jens heeft net als ik veel last van zijn aften. Ijsjes willen dan al wel eens helpen.

Het verkeer naar huis viel ondanks het tijdstip en dat het vrijdag was nogal mee.  Om 18u 30 arriveerden we bij moeke om Maja op te pikken en daarna op tijd mijn bedje in.  Ik heb heel goed geslapen en heb vandaag voor de eerste keer sinds een 5-tal dagen terug kunnen ontbijten.

Nu kruip ik in mijn beddeke want ik ben teut...

bye, bye...

Dikke kus,

Nora X

19:53 Gepost door Nora in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Joepie!!! Mopke,
een pak van m'n hart om te lezen dat het een beetje beter gaat, je doet zo flink je best en als het een tikkeltje beter is met dat bloed van jou dan laat je dat onmiddellijk zien, superknap van je!!!
OEF!!!
Dikke zoenen voor de twee mopkes
Debby

Gepost door: debby | 07-11-09

Reageren op dit commentaar

Eindelijk nieuws, amai we waren al dikwijls op je site komen piepen hoor. Hopelijk zien we je morgen bij moemoe en anders geven we die dikke zoen voor je wel aan Maja mee.

Groetjes,
Maaren en Thiebe

Gepost door: De Wouterkes | 07-11-09

Reageren op dit commentaar

Blij! Wij zijn blij dat het stilaan beter met je gaat!!!
Doe maar rustig aan hé...
Kusje van Lieze

Gepost door: Lieze en haar mama | 07-11-09

Reageren op dit commentaar

joepie nieuws van Nora wat zijn we blij je te lezen :-)
wat zijn we blij te lezen dat het beter met je gaat!
het gaat weer de goede kant op!stillekes aan, maar wel de juiste richting!!
super meisje!! zie je wel dat je een echte dappere mega-meid bent!!!

geniet van je weekendje thuis!
groetjes Nele

Gepost door: Nele | 07-11-09

Reageren op dit commentaar

Komen er opnieuw deugnietenglinstertjes in je oogjes?! Ondanks al die vervelende prikken en het moe zijn? Wat ben je toch een dapper ding!!!
Wij zijn er weer reuzeblij mee!
Kusje,
Jo

Gepost door: Jo | 08-11-09

Reageren op dit commentaar

Amai, oef! We keken elke dag op je blog want nadat vorige nieuws werden we wat ongerust. Eigenlijk, jouw kendende, hadden we in jouw moeten vertrouwen want zo een super goed vechtertje als jij!!! Wij hebben veel bewondering voor jouw, dapper meiteke!
Ons Ilaria heeft in de vakantie een hele boel tekeningen gemaakt, allemaal voor jouw. Haar manier om jouw te steunen. Dus houd de brievenbus maar in het oog!

Kusje en knuffeltje
Ilaria, Tinne en Ian

Gepost door: Ilaria | 08-11-09

Reageren op dit commentaar

Hallo super lieve meid ! Joepie, wat zijn we blij om te lezen DAT het wat beter gaat! Super vinden we dat! Dikke kussen van ons allemaal
Dina en Lien, Sofie en Bart

Gepost door: sofiebaten@hotmail.com | 08-11-09

Reageren op dit commentaar

Oef! Joepie, eindelijk wat beter nieuws... Volhouden hoor! Vine

Gepost door: Vine | 08-11-09

Reageren op dit commentaar

Das nog eens leuk om dat te lezen,een hele week maar denken hoe het met u zou gaan zou ons norake zich al beter voelen? maar nu kunnen we lezen dat je je al beter voelt joepie!!
Seg da filmke amaai wat een zangeres;ik denk dat ze beter u naar Eurosong for kids sturen ipv Laura.
Hou je goed he Nora.
Groetjes aan mama,papa en Maja

Gepost door: daniel,tinne en camie | 09-11-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.