23-10-09

Een dikke duim van dr. Samson!

Hallo okidoki,

Ik wil jullie vandaag weer vanalles vertellen, maar laat ik beginnen bij... mmmm...  het begin;-)

Vanmorgen rustig opgestaan, flink de kleedjes aangedaan en wie stond er al op de stoep... ra, ra, ra, ... mijn juf. Juf Debbie had een heerlijk ontbijtmandje bij en dat was gevuld met allerlei lekkers voor mij en Maja. In de klas was het vandaag namelijk met z'n allen gezond ontbijten en ik kon er niet bij zijn.  Maar op deze manier vonden we het ook heel leuk. Ik heb reuzegoed ontbeten. Mijn dag was goed begonnen en zette de juiste toon voor het verdere verloop.

Vlot verkeer richting Leuven en op een uurke waren wealweer op dagzaal. Om 10u30 had ik een afspraak voor een echo van mijn hartje. Eén van de chemo's die ik krijg, kan hartproblemen veroorzaken (verslapping van de hartspier), maar NO WORRIES! Mijne riketikketik doet nog steeds energiek rikketikketik!

De chemo was om 11u al aan het lopen. Lieve was er vlug bij en dat vinden we wel fijn. Dat wil immers ook zeggen dat ik dinsdag een uurke vroeger naar huis kan.

Rita heeft het daar bovenop ook nog klaar gespeeld om de afspraak bij dr Samson in Pellenberg te vervroegen en gevraagd om ons niet te lang te laten wachten. En inderdaad... het ging vlotter dan vlot. We hebben maar heel eventjes moeten wachten. Dr Samson was ook heel tevreden toen hij zag hoe goed ik mijne plan trek met mijnen brace.  Hij zei heel eerlijk dat toen hij een paar maanden terug mijn dossier te zien kreeg en de toestand van mijn beentjes zag, hij helemaal ni gedacht had zelfs maar te geraken waar ik nu sta. Maar ik ben wel Nora hè!!! En Nora moet ge ni onderschatten zenneKnipogen

Ik mag nu ook dagelijks eens even mijn brace uitlaten. De RX liet zien dat de zijkanten van mijn bot nog verder verstevigd zijn. De binnenkant is nog wel steeds broos dus moet ik het wel rustig aan doen.  We gaan 's avonds het laatste uurtje voor het slapen gaan de brace eraf halen en rustig thuis terug beginnen rondstappen. En dat heb ik vanavond dan ook al gedaan. In het begin was het een beetje raar, maar eigenlijk deed het me wel deugd.  Je ziet wel dat mijn beentje scheef staat, maar ik kan het nog goe laten marcheren zenne. Het gaat eigenlijk al vrij vlot.

Nu ga ik slapen. Morgen rijdt tante Isabel mee naar het ziekenhuis met mij en mama. Maja gaat met papa, Patrik, Vincent en Cédric naar Bobbejaanland. Hopelijk houden ze het droog. Maja kijkt er heel erg naar uit.

Prettig weekend allemaal!

Toedeloe

Nora X

21:09 Gepost door Nora in Algemeen | Permalink | Commentaren (13) |  Facebook |

Commentaren

Toppi Nora! Wat een reuze goei nieuws allemaal!!
Zoiets lezen we graag hè Nora! Zo blijven verder doen hè meid! Maar dan kennen ze Nora nog niet! Die geeft zich zomaar niet gewonnen hè! Super meid! Blijven volhouden zo!
Maja geniet morgen van de fijne dag in Bobbejaanland!

Gepost door: katleen en Jens | 23-10-09

Reageren op dit commentaar

dag flink meisje Je hebt er weeral een zwaar programma op zitten he. En toch altijd even vrolijk en positief. Houden zo. Je bent een flinke soldaat met knuffelgehalte 10.

Gepost door: tania | 23-10-09

Reageren op dit commentaar

Knap Nora, je weet, de Van Beerskes hebben karakter hé! Ik vermoed dat Maja nat gaat worden als ik zo uit de raam kijk, maar wedden dat ze dat niet erg vind. Kan ze straks goed vertellen tegen je.
Lieve groetjes,
Thiebe, Maaren, Nico en Hilde.

Gepost door: De Wouterkes | 24-10-09

Reageren op dit commentaar

Dikke knuffel Hey Nora,
Kei-goed nieuws zeg ! Onze duimen steken nog altijd in de lucht hé.
Vele, vele kusjes,
Britt & Co.

Gepost door: Britt | 24-10-09

Reageren op dit commentaar

MEGA NORA Al die duimen van al die mensen, de lieve zorgen van je familie en natuurlijk jouw doorzetting, kracht en energie laten de dokters ogen trekken. Doe zo verder Nora en alle duimen blijven hier nog steeds omhoog!
En dan die lieve juf van jullie, die zorgt voor een goed begin van een mooie dag!
Wens je grote, lieve zus veel plezier in bobbejaanland.
Komaan Nora, het bewijs is er, je kan kan het!!!

Gepost door: Ilaria | 24-10-09

Reageren op dit commentaar

Mopke Mopke,
leuk dat je tante Isabel vandaag met je meegaat, echt een warme familie, chapeau!
Wat ben je een beresterke prinses, fijn dat ik je wat beter mag leren kennen.
warme knuf Debby

Gepost door: debby | 24-10-09

Reageren op dit commentaar

En nog een duim erbij Die dikke duim van Dr. Samson heb je dubbel en dik verdiend. Goe bezig Nora. Hopelijk was Maja niet te bang vandaag in Bobbejaanland, met al die spoken die daar deze week ronddwalen. Maar als ze zo sterk is als jou dan zullen de spoken wel een blokje rond gelopen hebben LOL.
Vele groetjes en duim omhoog!

Gepost door: Walter | 24-10-09

Reageren op dit commentaar

JOEHOE KEIGOE! Waw Nora, allemaal goed nieuws!
Volhouden zo!
Hopelijk was het vandaag ook een superdag!
Dikke kus
Lieze en haar mama

Gepost door: Lieze | 24-10-09

Reageren op dit commentaar

Heel veel groetjes van Annemijn.
Ze vindt jou zo geweldig dat al haar poppen nu Nora heten!

Gepost door: Annemijn | 24-10-09

Reageren op dit commentaar

Lieve Nora Reuze is dat , al dat goeie nieuws .
Doe zo verder ,jij doet dat ongelofelijk goed .
Wij blijven suporteren voor jullie .Vele groetjes ginder .
Chris en Co

Gepost door: Nitor Chris | 25-10-09

Reageren op dit commentaar

Keigoe! Ongelooflijk MegaNora! Gij hebt geen roze bottekes en cape nodig om superheld te zijn ze!!!!
Doe zo maar voort!

dikste knuf

Amelie xxxx

Gepost door: Nancy Dumon | 26-10-09

Reageren op dit commentaar

duimen in de lucht voor NORA ! Nora,
Wat een plezier om dit alles te lezen seg! Als wij allemaal al zo blij zijn, hoe moet dat dan wel niet voor jou,je mama, je papa, je zus, en alle andere mensen rondom jou zijn???
sterke meid, we weten allemaal dat de strijd nog niet gestreden is, maar al die positieve dingen tot nu toe kunnen je alleen maar sterker maken!!
en ja hoor, de duimen blijven in de lucht! ze zullen toch echt wel voor wat extra kracht zorgen!
Doe zo verder meid en je komt er wel!!!

groetjes Nele

Gepost door: Nele | 26-10-09

Reageren op dit commentaar

Nora en Maja aan de top! Wat ben ik blij dit allemaal te lezen! Oefen maar flink, Maja vindt het ook fijn dat je even zonder die brace mag stappen. En die grote zus van u is een superflinke meid in onze klas. Hopelijk had ze een leuke dag in Bobbejaanland. Ik ben benieuwd om haar verhaal te horen, morgen!
Jullie verdienen alleen maar het allerbeste!

juf Kristine

Gepost door: juf Kristine | 26-10-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.