19-09-09

Tot hiertoe alles nog oké...

Hallo,

Hier ben ik noggis.  Tot hiertoe voel ik me nog altijd goed. Eten en drinken gaat nog vlot  (net een heel bord spagetti naar binnen gespeeld) en heb totaal geen last van misselijkheid. Bij het krijgen van de TOPO (chemo) heb ik eigenlijk ni zoveel last. Wanneer ik morgen start met de DOXO en de VINCRISTINE heb ik ietskes meer moeite (vooral 's morgens). Morgenavond zal ik dus moeten blijven, want dan starten die 2 laatste en die lopen over 48u. Ik kijk er ni echt tegen op. Ik heb van mama ne mooie jogging van Hello Kitty gekregen voor in het ziekenhuis en ik kijk ook al uit naar wat ik allemaal in het klasje van de ziekenhuis school ga doen.  In de voormiddag heb ik een uurtje privéles (net echt hèKnipogen) en in de namiddag met een paar kindjes samen.

Gisteren zijn we ook nog bij dr Synaeve en dr Samson in Pellenberg geweest voor mijn beentje. Het goede nieuws is dat mijn bot zich langzaam aan begint te herstellen. Er was dus kalkvorming. Mijn brace is nu in mijn kniegewricht ook los gezet zodat ik mijn beentje terug kan plooien en stillekes aan met stappen (enkel met brace)kan beginnen. Eerst vond ik het maar raar. Ik miste precies een beetje mijn stijf been, maar nu ben ik het alweer gewoon en wil graag en veel oefenen. Alleen staan, kan ik al maar nog ni alleen stappen. Het beetje mindere nieuws is dat ze mijn beentje ni echt meer kunnen corrigeren. Het zal dus wel wat scheef blijven staan. Ik zal dus met X-beentjes verder moeten, maar da vinden we ni zo erg hoor. Zolang het maar geneest en ik snel terug kan ravotten.

We hebben ook de data gekregen van de onderzoeken. Op 6 oktober heb ik een CT-scan en de inspuiting voor MIBG en de 7de heb ik dan de MIBG-scan.  Na deze onderzoeken zullen we onze verdere planning krijgen.

Nu ga ik jullie laten... Tot morgen!

Saluu Parapluu...

Dikke kus,

Nora

20:00 Gepost door Nora in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

Dag Nora, Das weer een hele boterham hé. Maar 't is allemaal voor een HEEEEEEEEEEEEEEEEL goed doel hé. We slepen jullie er allemaal mee door.
Dikke zoenen,
Thiebe, Maaren, Hilde en Nico

Gepost door: De Wouterkes | 19-09-09

Reageren op dit commentaar

D A N K U, danku Hoi, piepeloi

Bedankt voor die mooie roze met groene glitter-armband. Die heb je knap gemaakt! Ons Ilaria is er heel blij mee en wou hem niet uit doen om te gaan slapen. Ze heeft hem nu nog aan, zo spelen jullie in dromenland nog wat verder!
En mama, die foto, die gaan we zeker niet kapot knippen. Daar is die te mooi voor. Hij staat te pronken op de kast. Ons mama heeft al een andere afgeprint om in de vriendenboek te plakken.
En weet je wat we het allerbeste en leukste vonden!? Dat je je beentje weer kan plooien en je voor ons gestapt hebt! Wat goed dat je terug kalk aanmaakt!

Doei, doei of was het baai, baai, koeienvlaai!

Ilaria

Gepost door: Ilaria | 19-09-09

Reageren op dit commentaar

Leuk Hoi Nora,
Wat leuk om te horen dat je niet te veel last hebt.
Hopelijk lukt het de volgende dagen ook!
Ik hoop je snel te zien stappen in ons klasje.
Veel succes morgen!
Dikke kus
Lieze

Gepost door: Lieze | 19-09-09

Reageren op dit commentaar

Hallo mopke, Kleine, grote prinses,
Laat in je klasje in Leuven maar eens zien wie Nora Van Beers is; een lachebek, een genieterke en vooral een tof maatje om mee te spelen!!!
denk aan jullie
debby

Gepost door: debby | 20-09-09

Reageren op dit commentaar

Das fijn om te horen dat het je goed lukt met het eten .
Blijf maar goed smullen.
Doe zo verder !!!

Groetjes,
Tinne

Gepost door: daniel,tinne en camie | 20-09-09

Reageren op dit commentaar

Lieve Nora We zijn blij te horen dat het tot hiertoe allemaal meevalt .
Je bent dan ook een kei dappere meid hé .
Goed dat je zo flink kan eten ,zodat je beentje goed kan genezen , mama zal wel veel spagetti voor je klaarmaken .Dan kan jij lekker smullen .Veel plezier in je klasje .
We blijven voor jullie duimen hoor !!!!
Vele groetjes aan jullie allemaal ,dikke knuffel
Chris N en Co

Gepost door: Nitor Chris | 20-09-09

Reageren op dit commentaar

hé honneponnetje, Wablieft? Weer zelf je knietje plooien en stappen! Dat wil ik zien hoor! Lekker blijven smikkelen hè Noraatje. Zo met een pruimenmondje laten zien wat je wel of niet lekker vindt!
We zijn een beetje jaloers op de juf van Leuven...Zeg dat ze dat goed doet hè en doe haar maar de groeten!
Kus

Gepost door: Jo | 20-09-09

Reageren op dit commentaar

Nora,
Je zag er daarstraks heel goed uit toen we je zagen op het feestje van Nore. Ik ben eens benieuwd wat ze zeiden in het ziekenhuis van die mooi geshminkte "glitterclown"!
Veel succes hé, meid, wij duimen weer mee!

groetjes,

Tinne, Jef, Lene en Fee

Gepost door: tinne | 20-09-09

Reageren op dit commentaar

Waauw, sjiek kustwerk!!! Lief Noraatje,
Wat een prachtig schilderij hangt er te glitteren in ons klasje, heb jij dat echt zelf gemaakt? Echt knap, een dikke merci van al je berenvriendjes, we zijn er super blij mee!!!
Tot morgen he mopke
debby

Gepost door: debby | 22-09-09

Reageren op dit commentaar

Beste Nora, ik vind het schilderijtje van Pooh beer in onze klas supermooi. Ons mama moest er vandaag speciaal mee naar komen kijken en vond het ook heel mooi. Ik ben blij dat je beentje aan het beteren is en dat de spaghetti nog vlot binnengaat, want dat is mijn lievelingseten.
Ik mis je in de klas en hoop dat je snel weer mee kan komen spelen.
Tot binnenkort,
Janne

Gepost door: Janne Peeters | 23-09-09

Reageren op dit commentaar

lieve nora,
supper goe nieuws he wat we hier allemaal mogen lezen !
volhouden meisje !
SAMEN STAAN WE STERK EN WE BLIJVEN DUIMEN VOOR U !
De meiden van het pleintje blijven waken over jullie
Aan jullie allemaal heel veel sterkte want het is voor jullie niet gemakkelijk in deze tijd van vechten en afscheid nemen van jullie grootvader

Gepost door: Pleintje | 23-09-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.