12-09-09

chemo uitgesteld naar woensdag...

Hallo okidoki,

Ik breng nog steeds verslag vanuit mijn huizeke thuis! Vrijdagmorgend Maja naar school gedaan en daarna gepakt en gezakt richting Turnhout vertrokken met gedacht door te rijden naar Leuven, maar mijn bloed wilde nog ni vertrekken en ikke eigenlijk ook ni. Hoewel ons mama mij wel al wa had kunnen omklappen dat ik zodra ik in Leuven was direct bij Katrien kon gaan knutselen, maar da was dus ni nodig. Mijn bloed had ni veel meer gedaan dan vorige bloedname.  De dokters in Leuven hebben dan beslist om toch nog even aan te zien. Woensdag moet ik dan rechtstreeks naar Leuven om te starten. Er mag ni te veel tijd tussen zitten.  Dus weer effe allemaal flink duimen dat mijn plaatjes toch de kaap van 100 000 bereiken, anders zullen ze na de chemo weer héél snel de dieperik in gaan.

Ik heb deze week ENORM genoten van naar 't school gaan. Donderdag en vrijdag ben ik zo goed als de hele dag geweest. Vanmorgen ben ik zelfs even naar de jazzballet geweest.  Daar had ik al zo lang naar uitgekeken en ons mama had mij al ingeschreven voor ik ziek werd.  Mama is gaan vragen om de inschrijving te laten staan. Met een beetje ijdele hoop kan ik mss toch nog ergens dit dansjaar mee aansluiten?! Toen ik daar was, wou ik ook wel blijven. Sommige dingen heb ik ook  meegedaan, maar het meeste heb ik gekeken. Ik heb er toch deugd van gehad.

Vanavond krijg ik nog een hele mooie verrassing, zegt ons mama. Ik ben eens benieuwd!!!

Ik ga dus nog even verder genieten van de extra dagjes respijt die ik gekregen heb!

Héél veel liefs en een dikke knuffel van ikke!

Nora X

15:03 Gepost door Nora in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

weer enkele berenleuke dagjes... o Noraatje,
dan zie ik je maandag weer op school! Ik ben enkele dagen niet in je buurt kunnen komen omdat ik zelf wat ziek was en dat mag zeker niet overgaan op jou hè! Geniet maar weer in de berenklas met al die andere beertjes en je juf.
tot ziens!

Gepost door: Jo | 12-09-09

Reageren op dit commentaar

We vliegen erin...patat!!! Dapper lachebekje,
Wij gaan er op school nog eens lekker invliegen zodat je batterijtjes voor 110 procent (of meer) opgeladen zijn!
Vertel je me over die verrassing als je de vertelbeer vast hebt???
debby

Gepost door: debby | 12-09-09

Reageren op dit commentaar

Rarara, mmmmh ... wat zou dat kunnen zijn, die leuke verrassing???? Ben jij ook zo benieuwd als wij? Terwijl ik dit type lig jij waarschijnlijk al lekker in je bedje na te genieten. Sleur mama morgenvroeg maar naar de computer om verslag uit te brengen hé. Wij wensen je maandag en dinsdag alvast nog hééééééééél veel plezier in je klasjes. Doe je ook de groetjes aan Maja!

Thiebe, Maaren, Nico en Hilde

Gepost door: De Wouterkes | 12-09-09

Reageren op dit commentaar

verrassing.... helaba nora.... 't gaad je goed af blijkbaar, da's goe om te horen, naar school, naar jazzballet, cool! benieuwd wat je verrassing is!! onze senne had het in begin wat moeilijk om te starten in de school, hij dacht dat hij bij dezelfde juf als vorig jaar... mis poes! hij zit nu bij juf sara. groeten aan je zus, mams en paps, en we spreken nog is af hé!!

Gepost door: fam nuyts | 13-09-09

Reageren op dit commentaar

... kiekeboe Nora!!
hier in de leeuwerikstraat worden de
duimen alvast in de lucht gestoken voor die wittekes!!!
da ze maar goe veel stijgen zoda ze na die chemo niet te ver naar beneden gaan!!
oh ja...geniet nog van je mooie nieuwe stoel!!

groetjes Nele

Gepost door: Nele | 14-09-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.