07-09-09

Uitstel chemo!

Hoi piepeloi,

Hier ben ik dan. Vandaag zijn we in Turnhout op bloedcontrole geweest. Mijn witte zijn flink doorgestegen naar 2800, maar mijn plaatjes (89 000) en hemoglobine (9.1) zijn wat aan het lanterfanten en hebben de startvoorwaardes niet gehaald. Dit wil zeggen dat ik een beetje langer thuis mag blijven. En dat vind ik natuurlijk niet zo erg. Vrijdag moet ik weer naar Turnhout voor een bloedcontrole en afhankelijk daarvan bepalen ze of ik vrijdag kan starten of niet. Te lang wachten is uiteraard ook ni zo goed, want dan krijgen de stoute cellen natuurlijk ook weer vrij spel en da mag ni gebeuren.

Ik heb een leuk weekendje achter de rug en heb ook veel en lekker gegeten. Gisteren zijn we naar de zee geweest, lekker rustig was het daar. We zijn naar Vlissingen geweest. We hebben gewandeld, zijn nat geworden door de grote golven, hebben ergens lekker gaan eten, nog een ijsje gegeten, nog een beetje gewandeld, terug naar huis gebold en op terug weg lekker meegezongen met kabouter Plop en de nieuwe Junior Eurosong cd.

Deze voormiddag ben ik naar school geweest, lekker spelen met juf Debby en de kindjes uit de beertjesklas.  De klasknuffel Winny De Pooh had voor mij weeral een plaatske vrij gehouden. Als ik me goed voel, ga ik deze namiddag misschien ook wel terug. Als ik niet te moe ben, want ik kon gisteren ni in slaap geraken. Pas om 22u30 vielen mijn oogjes eindelijk toe. Ik zat een beetje met de piepers of ik nu wel of ni naar het ziekenhuis moest, maar da was dus ni het geval hèLachen.

Toedeloe, tot de volgende keer!

Knuffel,

Nora X

3439

4041

 

 

 

 

 

 

 

4345

 

 

 

 

 

 

 

4549

 

 

 

 

 

 

 

5153

11:04 Gepost door Nora in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

hélaba! Nog een weekje thuis genieten vinden we niet erg hè Nora. Ik ben juist ook in Turnhout geweest, maar ik akn ook niet starten. Ik moet woensdag terug op controle want ondertussen zit er al bijna 5 weken tussen de chemo's. Mijn plaatjes willen niet meewerken. Ik geniet nog wel even van het zonnetje hoor.

Dikke knuffel Jens! Tot volgende week dan hè!

Gepost door: katleen en Jens | 07-09-09

Reageren op dit commentaar

waauw, knappe foto's!!! Dapper beertje,
Wat een sjieke foto's, jullie zijn net echte fotomodellen. Nora die foto met die zonnebril...echt cool, poppemie.
Tot morgen, poppenkast kijken...zie je dat zitten???
debby

Gepost door: debby | 07-09-09

Reageren op dit commentaar

Dag juffertjes, dat de waardes blijven stijgen is toch wel goed hé en dat je nog eventjes thuis kan blijven is toch ook wel goed hé. Genieten is de boodschap! En dat hebben jullie precies echt wel gedaan dit weekend aan zee. Prachtige foto's!!!!!!!!!

Groetjes,
Thiebe, Maaren, Nico en Hilde

Gepost door: De Wouterkes | 07-09-09

Reageren op dit commentaar

Wow Nora, knappe foto's een echt fotomodel en de grote zus natuurlijk ook.
Dat die waardes maar goed blijven stijgen.
Geniet nog van het weekje thuis en van de beertjesklas , want ge zit natuurlijk bij de allerliefste juf van heel de school !
Vele groetjes,
Daniel Tinne en Camie x

Gepost door: daniel,tinne en camie | 07-09-09

Reageren op dit commentaar

dag kleine prinses Wat een mooie foto's.
Dikke knuffel vanuit Retie

Gepost door: siel* | 09-09-09

Reageren op dit commentaar

Wow zekers! Wat een mooie foto's!!!
Nog veel plezier in de beertjesklas!

knuf

Nancy

en ook éne van Amelie, Lennert en Erline en Jurgen x

Gepost door: Nancy Dumon | 09-09-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.