21-08-09

Het is me niet gegund... zucht...

Hallo allemaal,

Hier ben ik met meer nieuws en ik wou dat ik kon zeggen, roepen, schreeuwen.... life and kicking vanuit Vosselaar... zucht, zucht, zucht, ... Het is me weer niet gegund.

Gisterenmorgend vertrokken we naar het AZ in Turnhout voor bloedcontrole. Alles liep vlotjes. Hemoglobine stond nog goed, plaatjes te laag... die moest ik bijkrijgen. Geen probleem: Leuven gebeld, plaatjes besteld en tegen dat we op de stoep van GHB stonden, had Nicole mijn plaatjes al klaar.  We konden dan ook alweer snel terug naar huis, want het inlopen van de plaatjes neemt ni zoveel tijd in beslag. Thuis gekomen, ben ik op de zetel gaan liggen, want ik was moe en in eten had ik totaal geen zin. Mijn dagje werd opgevrolijkt door een bezoekje van juf Els en mijn vriendinneke Ilaria. Samen met Ilaria ben ik aan het knutselen geslagen. We hebben bollekes gerold voor een armbandje. De bollekes liggen thuis te drogen.

Tegen de avond aan voelde ik me steeds ellendiger.  Mama werd ongerust en kwam om de haverklap mè hare termometer op de proppen.  Maar haar "gut"gevoel was weer juist... de koorts kwam er tergend langzaam aangeslopen. Uiteindelijk, na veel en lang hopen dat de temp toch uit zichzelf zou zakken, toch maar naar Leuven gebeld. En ja hoor, we moesten terug afzakken. Mijn witte staan nog maar op 500 en rein de knots neutrofielen (geen weerstand dus en riskante boel).

Nathalie stond direct klaar om ons op te vangen.  Na enkele vervelende onderzoeken, veel wenen en helmaal onder de voet zijnde, ben ik uiteindelijk uitgeput in slaap gevallen. Wat de oorzaak van mijn koorts is, is nog ni geweten. Eerst dachten we aan een blaasontsteking, maar dit bleek ni echt te zijn. Urine en bloed staan nu op kweek.  Ondertussen is de antibiotica gestart. Als ik me wa beter voel en eet en drink, mag ik over en weer naar huis om te slapen en moet ik enkel komen om mijn antibiotica intraveneus te krijgen. Tot hiertoe heb ik een hele, halve banaan binnen.  Ik voel me nog steeds ellendig.  Ik slaap veel.  Mama en papa nemen het zekere voor het onzekere en beslissen om vannacht toch maar te blijven en af te wachten hoe het morgen gaat zijn.  Misschien dat de antibiotica dan wa begint te werken en ik me weer wa beter voel.

Nu ga ik nog wa rusten, bye, bye...

Dikke kus,

Nora X

14:31 Gepost door Nora in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Pech pech pech! Wat een pech nu toch!!! Wat voor vieze beesten zijn er nu weer binnengeslopen? Kunnen ze je nu ni gewoon met rust laten???
Duimen op dat je er snel terug ribbedebie bent!

dikke kus

Amelie en co

Gepost door: Amelie | 21-08-09

Reageren op dit commentaar

Pottepiete toch, das toch weer wel spijtig hé. Gelukkig ben je nu in goede handen en doet de antibiotica snel zijn werk. Hopelijk kan je vanacht goed slapen en voel je je morgen al weer wat beter. Dan kan je proberen die andere hele,halve banaan op te eten, haha.

Dikke zoenen,
Thiebe, Maaren, Nico en Hilde

Gepost door: De Wouterkes | 21-08-09

Reageren op dit commentaar

hoikes... Beste Noraatje en co,
Ik wil enkel laten weten dat ik aan jullie denk en samen met vele mensen hoop dat alles snel terug onder controle is!!!
Dikke knuffels voor een super flinke prinses
Debby

Gepost door: debby | 21-08-09

Reageren op dit commentaar

duim duim duim Hey prinses,

Ook van hieruit wordt er weer duchtig voor je geduimd. Dat je je snel weer beter mag voelen.

Dikke kus, en slaap maar lekker
xxx

Gepost door: Lesley | 21-08-09

Reageren op dit commentaar

Maar meisje toch... Da's weer pech hebben hé! Volhouden hoor, zodat je snel weer naar huis kan.
We hebben vandaag je zus wat opgevangen want die kwam logeren bij Nore en Nette. Mijn kindjes Lene en Fee hebben ook met Maja gespeeld en Lene heeft nu een nieuwe grote vriendin... Je kan al raden wie, Maja natuurlijk... Ze kijkt er enorm naar op en was er net in haar bed nog over aan het vertellen... En Lene hoopt ook jou eens te zien, maar dat komt nog wel hé...
Wij duimen hier volop voor jou...

dikke duimen uit Mol,

Tinne, Jef, Lene en Fee

Gepost door: tinne | 21-08-09

Reageren op dit commentaar

dag kleine prinses Zonder woorden!!!

Groetjes vanuit Retie

Gepost door: siel* | 21-08-09

Reageren op dit commentaar

Maar Nora toch,dat je je maar snel weer beter voelt .
We duimen met ze'n allen hier...

Vele groetjes,
Daniel,Tinne en Camie

Gepost door: daniel,tinne en camie | 22-08-09

Reageren op dit commentaar

Hé Noraatje en familie,
kaarsje en kusje
voor jou en je zusje
lichtje voor mama en papa erbij
hopelijk maakt het je een beetje blij

Gepost door: Jo | 22-08-09

Reageren op dit commentaar

Poppemieke toch! De topjes van mijn duimen staan nog meer dan anders naar boven...
Hopen dat je je snel weer beter voelt!

Liefs,
Marlies

Gepost door: Marlies | 22-08-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.