18-07-09

Al 21u voorbij, nog 27u te gaan...

Hallo,

Hier ben ik dan, van bovenop den berg in Leuven. Voorlopig gaat het vrij goed... dwz nog geen misselijkheid (dankzij de Zofran smelttabletjes en de shots Lithican). Het eten gaat wat moeizamer.  Heb ni veel zin om te eten. Af en toe kleine beetjes lukt nog net.  Da zal ik wel weer inhalen als ik thuis ben.

Mijn nacht is rustig verlopen. Zowel mama als ik hebben goe liggen maffen, gezellig met z'n tweetjes... bedjes goed dicht tegen elkaar. Heb ook nog een leuke avond gehad... tante Is en nonkel Dennis zijn nog langsgeweest. Gisterenmorgend waren ze nog in Tenerife en gisterenavond op bezoek bij mij. Ik heb lekker fotograaf mogen spelen met het fototoestel van tante Is. Mijn modellen (ni verklappen, maar ze moeten nog veel leren zenne;-) waren tante Is, nonkel Dennis en mama.

Nu zijn papa en Maja er ook. Maja is mij aan het leren op de Nintendo te spelen.  Soms lukt het me al alleen, maar ik moet toch nog vaak op Maja en mama roepen om me terug op weg te helpen. Straks komen moeke en vake nog en tante Leen en tante Is.  Ik ga mijnen dag dus wel doorkomen.  Ik krijg de chemo nu via een soort van cassette die in een draagtasje zit.  Ik krijg twee verschillende soorten, dus heb ik ook 2 sjakoskes bij.  Als mijn bezoek er is, gaan we eens eventjes naar beneden rond de vijver wandelen.

Vanavond gaat papa bij me blijven slapen. Tegen dat we zover zijn, zit ik ondertussen al over de helft van chemo.

Allé, ik ga nu nog wa op Maja's Nintendo spelen...

Tot morgen,

al een heuse Nintende-kampioen in spe

Nora XXX

14:40 Gepost door Nora in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Wauw, Nora, dan kan jij al meer dan ik want ik ken helemaal niks van Nintendo. Maar ik ben wel blij om te horen dat het je goed gaat! Ik vertel het allemaal door aan Joke, Stijn en de kindjes in Frankrijk! Zij zullen ook blij zijn dit te horen! Doe zo verder hé, sterke meid!

knuffel van Tinne, Jef, Lene en Fee

Gepost door: tinne | 18-07-09

Reageren op dit commentaar

lieve nintendofan,
Ben jij al zo groot en slim dat je al op een nintendo kan spelen, wist je dat er ook een spelletje van plop bestaat???
wat is dat knap van jouw dat je zo super je best doet bij dit alles!!!!
een grote pluim voor op je hoed en ook een knuffeltje
debby

Gepost door: debby | 18-07-09

Reageren op dit commentaar

waawNora, 2 sjakoskes ik ken iemand die daar heel jaloers op is!
Goed dat je je nog zo goed voelt, blijven volhouden he sterke meid!!

Groetjes,
Katleen, mama van Kidist

Gepost door: Kidist | 18-07-09

Reageren op dit commentaar

Lieve Nora Alles heeft een rede,alles heeft een bestaan,maar jij kleine meid bent al een moeilijke weg gegaan.En toch zit er zoveel kracht en macht in jou je brengt vele mensen dichter bij elkaar.Je familie,vrienden zelfs mensen die je niet kent iedereen leeft met je mee.Er is zoveel liefde om je heen voor jou kleine meid maar ook voor je mama papa en zus.Als ik s'avonds naar de sterren kijk zie ik dat lichtpuntje voor jou we blijven er in geloven.Veel liefs voor jullie allemaal en voor al die andere zieke kindjes toi,toi,toi.

Gepost door: Renilde | 19-07-09

Reageren op dit commentaar

Nora, Wij zijn op velof geweest met als gevolg dat ik al een tijdje niet meer op het werk ben geweest. Terug uit verlof ben in een kijkje komen nemen op deze site. Het was wel even schrikken maar ik lees en zie alweer hoe sterk jullie zijn. Van hier uit dikke knuffels en veel moed.

Joep en ChrisGepost door: Chris en Joep | 19-07-09

Reageren op dit commentaar

Hallo, Wij zijn juist terug uit verlof. Dus tijd om een kijkje ten nemen op de site. Dat was wel even schrikken maar zoals ik kan lezen doet Nora (en de rest van de familie) heel erg hard haar best. Het komt allemaal weer wel in orde. Zo'n super gezinnetje ! Jullie doen dit prima.
Groetjes,

Joep en Chris

Gepost door: Chris en Joep | 19-07-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.