08-07-09

Slapen... NO WAY!!!

Hela,

Vandaag houd ik het kort, want we zijn allemaal heel moe. De scan is achter de rug, maar volgens ons mama en papa was dit niet zo evident. Kort samengevat: om 11u kreeg ik mijn slaapmedicatie en pas na een GROOT GEVECHT tegen de slaap ben ik dan uiteindelijk om 14u de scan ondergegaan. Dat is dus 2uurs later dan gepland was. Ik heb daar dus alles effe grondig in de war gestuurd. Zelf weet ik er eigenlijk ni veel meer van. Om 15u30 kwam ik onder de scan vandaan en heb nog verder geslapen tot een uur of 18u. Dan mochten we vertrekken. Resultaten waren er nog niet. Eenmaal in de auto was ik direct weer in dromenland. Toen ik bij thuiskomst wakker werd, had ik om eerlijk te zijn een echt rothumeur. MAAR das de schuld van de medicatie zenne. Nu ga ik slapen, want we moeten morgen om 7u alweer present zijn voor de botboring en de beenmergpunctie. Deze gebeuren onder korte narcose.

Slaapwel en tot morgen,

Nora xxx

21:54 Gepost door Nora in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

wiegeliedje Goed rusten schattebolleke, ik zal een slaapliedje voor je zingen... en ook voor de dokters die je morgen moeten helpen met al die vervelende onderzoeken.
slaap lekker allemaal

Gepost door: Jo Mortiers | 08-07-09

Reageren op dit commentaar

hey crosserke wij laten morgen samen met ons Nore en Nette (want die komen bij ons spelen) een heel dikke kaars voor jullie branden! toi toi! En zeg aan Amelie dat we er voor haar ook één branden!
dikke knuffel
oma en opa

Gepost door: sannen luc | 08-07-09

Reageren op dit commentaar

HUMEURTJE... LIEF PRINSESJE,
VANDAAG WEERAL ONDERZOEKEN, NORMAAL DAT JE DAAR WEL EENS EEN ROTHUMEURTJE VAN KRIJGT...
DIKKE KNUFS DEBBY

Gepost door: debby | 09-07-09

Reageren op dit commentaar

woordeloos Lieve Nora
Vol ongeloof en woordeloos zijn de collega's van u mama.Maar weet dat we aan ieder van u denken maar vooral is het ons nora die steeds in onze gedachten zit ! hou moed meisje 't is gemakkelijk gezegd dat weten we ! Onze duimen staan verkrampt omhoog en hopen dat al die onderzoeken u niet te hard belemmeren ! Hou er de moed in lieve meid !
Beste Marjan en Denis we leven met jullie mee en bij elke omschakeling van dienst komt de vraag En nog iets gehoord van Marjan ? lieve collega en Denis probeer van elk goed moment te genieten ! Veel liefs van zorgteam 't pleintje en als we kunnen en konden helpen ... we zijn er voor jullie !! Dikke knuffel

Gepost door: Het Pleintje | 10-07-09

Reageren op dit commentaar

lieve nora lieve lieve nora

vol ongeloof kregen we te horen dat je terug ziek bent

We denken veel aan je en wensen je veel sterkte en ook aan je mama en papa en heel de familie
we zullen zeker een kaars laten branden voor je
veel liefs en dikke knuffels
vanwege nonkel herman en tante sonia

Gepost door: herman en sonia | 10-07-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.