20-03-09

Mijn 2de controle-echo...

Hello boys en girls,

It's me! En inderdaad, ik weet het ! Het is weer effe geleden, maar zoals jullie maar al te goe weten... indeed geen nieuws, goe nieuws!

Woensdag zijn we weer Leuven binnen gereden en den berg opgereden.  Deze keer was vake met mij en mama meegereden. We waren netjes op tijd. We zijn nog effe iets gaan drinken in de cafetaria en dan op naar de echo.

Ik was natuurlijk weer superflink tijdens de echo. Vake vond het al net zo zenuwslopend als ons mama. Ik maak er eigenlijk ni veel uit. Deze keer stuurde de dokter ons voor de uitslag naar de consultatie voor de resultaten. Vorige keer kregen we de uitslag direct, dus toch nog effe stressen...

Direct richting consultatie hollen en maar hopen da we ni te lang moesten wachten. Maar nee hoor, het was lekker rustig en we mochten direct binnen.  De dokter stelde ons al snel gerust, de echo zag er goed uit. Mama vroeg ook nog aan de dokter of het normaal is dat ik zo vaak ziek ben. En ja hoor, allemaal normaal. Zeker nu ik ook nog eens pas naar school ga. Volgende winter zou dit beter moeten zijn.

Daarnaast bracht mama ook mijn porth-a-cath ter sprake en vroeg hoe lang hoj nog moest blijven zitten.  Binnen een goei half jaar moet ik de niertest enzo noggis terug laten doen en daarna zou mijn porth-a-cath eruit mogen. Chique hè!

En da was weeral da... weer een tijdje gerustgesteld bolden we den berg weer af en reden we richting moeke en Maja die voor ons frietjes gebakken hadden.

Zo zat onze dag Leuven er weeral op! Half mei zijn we weer van de partij.

Dikke knuffel,

Nora

Oh ja weten jullie wat! Ondertussen ben ik helemaal droog, heb ik alleen nog een tutje om te slapen en rij ik al met een echte fiets (wel mè zijwielekes hè). Ja, ja ik ben echt al een grote meid;-)

20:46 Gepost door Nora in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Waahw kan jij echt al fietsen? Jij bent echt een Megamindy! Na die buisjes volgende week ben je klaar om helemaal vrolijk door het leven te fietsen.

Dikke kussen van Maaren, Thiebe, Hilde en Nico

Gepost door: De Wouterkes | 21-03-09

Reageren op dit commentaar

yes, yes,yes!!! Wat geweldig, dat alles weer in orde is!!! Iedere keer zal het wel mega spannend zijn. Maar op school duimen we iedere keer zeker mee.
groetjes

Gepost door: debby | 21-03-09

Reageren op dit commentaar

Hello bikergirl! Wat knap zeg, zo goe fietsen, geen pampers meer, geen tutje meer, goe nieuws van op den berg...
Dikke duim Nora!
Zeg en bedankt voor de mooie cadeautjes hè, ik sleur mijn prinsessensjakosj overal mee naartoe, lekker stoefen!
Tot morgen hè, jaag die vieze beesten maar weer rap uit die flinke oren!!!!

knufeldeknuf
Amelie xxx

Gepost door: Amelie Dieltjens | 21-03-09

Reageren op dit commentaar

*** Dat is geweldig goed nieuws kleine meid..je bent echt een doorzettertje hé..Ik bewonder je moed hoor..
Het ga je goed en blijven verder lezen hier..

Groetjes

Gepost door: Illness | 22-03-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.