18-11-08

Move over, Piet Piraat... here come's NORA!

Hallo, hallo, hallo,

Hier ben ik weer eens. Vandaag ben ik noggis richting Leuven gereden.  Deze keer alleen met ons mama en we zijn er heel vlotjes geraakt, just goe op tijd! Ondanks dat ik die vieze bruine lugoldruppeltjes (een heel smerig goedje dat ik 2 dagen voor en 2 dagen na de scan moet innnemen om mijn schildklier te beschermen) op ons mama haar broek gespuugd hadKnipogen

Om 9u30 moest ik op nucleaire zijn voor mijn RA-shot (IMBG-inspuiting). En deze keer was het radio-actief goedje zowel voorradig als van goei kwaliteit! Bijgevolg geef ik dus weer eens licht in het donker. Kent ge zo'n gloeiwormknuffeltje dat sommige kindjes als knuffeltje hebben 's nachts, awel zo gloei ik nu ook hèStoer              Voor de twijfelaars: das dus maar een graptjen hè!

De inspuiting verliep vlotjes en moest nog even nagespoeld worden.  Dus weer even back in time... en terug aan de paal! Dan maar even Sinterklaas vol schilderen op dagzaal.  Voor ik het goed en wel door had, was de paal weeral verdwenen en konden we er eventjes tussenuit knijpen om ons buikske wa op te vullen en het knorren tot bedaren te brengen.

Om 14u moesten we nog op oftamologie zijn, wat een poepchique woord hè! De medische termen ken ik nu zo toch al wa, misschien moet ik toch maar dokter worden!? Enfin in gewone mensentaal betekent dit dat ik nog effe naar de oogarts moest. Het is daar dat ik tot conclusie gekomen ben dat ik nu ook een carriere als piraat overweeg! Ik moest, zoals een groot meisje al een echte oogtest doen. Ons mama was supertrots zenne, die denkt nu natuurlijk dat ik een uitzonderlijk hoog IQ heb omdat ik direct snapte wat de dokter vroeg. Tja, ik had natuurlijk die vieze bruine vlek op haar broek nog goe te makenOnschuldig.                                                                    Nu, om terug te komen op mijn mogelijke job als piraat.  Allereerst moest ik de oogtest doen met mijn beide oogjes, daarna kreeg ik volgens de dokter een echt piratenlapje op mijn oog en moest ik de oogtest nog eens 2 keer overdoen, eerst mijn rechteroog en dan mijn linker. En ik moet toegeven zo'n lapke staat echt wel cool zenne. De deugenietterij heb ik ook al mee... dus Piet Piraat, wees gewaarschuwd: ER ZIJN KAPERS OP DE KUST!

Slotsom: mijn grote blauwe kijkers zijn tip top in form!

Om 15u konden we dan uiteindelijk huiswaarts rijden en van al die ziekenhuisavonturen sliep ik al nog voor we de parking af waren! En ik zal het nodig hebben, want morgenVROEG moeten we al om 7u terug in GHB zijn.  Dan is het eindelijk DE SCAN!!! Wanneer we de resultaten mogen verwachten, gaan we morgen een vragen!

Voila, tot hier mijn dagske GHB.

Schip Ahoi hoi hoi...

tot morgen en nog veel piratenzoenen (mmm... geven piraten wel zoenen?) Nog ne stevige schouderklop van piraat Nora

19:27 Gepost door Nora in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Ahoi Nora! Zeg, ons mama was gisteren serieus abuus hè!!! Ik heb het ze nog gezegd ze, maar ge kent da hè, ni willen luisteren...
Dus zijn we content om te lezen dat VANDAAG jullie dagje GHB dan vlot verlopen is en voor morgen ken ik nog een goe lieke: DOE HET LICHT MAAR UIT... van mama's frakske of zoiets denk ik...
Morgen goe uit je hangmat ploffen dat je 'rise and shine' lang kunt stilliggen onder het machien!
We zullen aan je denken!!!

Byeeeeeeee

Amelie

Gepost door: Amelie Dieltjens | 18-11-08

Reageren op dit commentaar

Hahaha, wat een leuk piratenverhaal! We dachten al dat je ook een bril moest dragen zoals Thiebe. Die moest op de oogtest figuurtjes opnoemen en telkens de dokter een zwaan aanduidde riep Thiebe: zwaand (hij gokte dus op een zwaan en een eend!. Wij hopen snel terug van je te lezen met héééééééééél goed nieuws!

Kusjes,
Maaren, Thiebe, Hilde en Nico

Gepost door: De Wouterkes | 19-11-08

Reageren op dit commentaar

EIND IN ZICHT!!! Eindelijk komt voor ons allebei hopelijk het einde in zicht!
Ik ben vorig weekend voor de eerste keer terug mogen gaan zwemmen. Wat een pret! Ik wil natuurlijk even goed worden als mijn grote broer hè. Ik heb heel de vrijdagavond met mijn zwembroek rond gelopen, zo blij was ik dat ik deze terug mocht aandoen. En ons mama en papa maar lachen met mij. Trek ik mij lekker niks van aan! hihi Wij mogen maandag naar UZ voor de uitslag van de scan, de kriebeltjes zijn er al wel bij iedereen hier.... Maar wij kunnen die stomme beestjes aan hè Nora! Dan kennen ze ons nog niet goed. Wij verdedigen ons zelf als echt piraten!
vele groetjes van Jens en Co

Gepost door: JENS | 20-11-08

Reageren op dit commentaar

Lieve Nora Ajoh Piraatje,

Ik ben blij om te horen dat het goed met je gaat.
Vergeet de groetjes niet te doen aan je grote zus en aan je mama en papa hé.

Dikke piratenkus!! x

Gepost door: Emily | 18-03-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.